top of page

Om oss

Solbære er Vestlandets solcelleselskap.

Vår visjon er gjøre energien fra solen tilgjengelig for alle.

Vi jobber for å levere solcelleanlegg med kvalitet og riktig løsning for kunders behov.

Våre verdier

Kvalitet

Kompetanse

Innovasjon

Siden selskapet ble stiftet i januar 2016 har vi levert innovative og solide solcelleløsninger for private og næringslivet.

Vi har bygget opp en tverrfaglig kompetanse i ulike typer solcelleanlegg og installasjoner både på solcellemoduler,  vekselretter, kabler og montasjesystemer.

 

Vi har nå en unik kunnskap i prosjektering og  installering av integrerte solceller på ulike tak og i ekstremt regn og vind vær.

Vi installerte Norges første solcelleanlegg med tilretteleggelse for Tesla Power Wall med backup-batteri og  vi var de første som satte i drift den nye solcelletypen CIGS på Vestlandet

Vi holder til i Bergen og er en del av bGreen sammen med Greenstat og flere andre grønne gründere. Vi er opptatt av utvikle kunnskap og kompetanse om solenergi på Vestlandet, blant annet vår daglig leder startet opp Norsk Solenergiforening Bergen sammen med flere engasjerte ildsjeler.  Solbære er partner i Arena SolenergiklyngenNCE Maritime CleanTech og medlem i NHO/Nelfo, RENAS AS og Bergen NæringsrådVi har stor tro på innovasjon og vi har et tett samarbeid med både Høyskolen på Vestlandet og Universitetet i Bergen.  

Selskapet er grunnlagt av  Simona Petroncini, som er utdannet sivilingeniør innen fornybar energi, miljø og bærekraftigutvikling, og med 20 års erfaring i energi- og kraftbransjen. Fra 2011 har hun bygget opp kompetanse spesifikt innen solceller og var styremedlem i Norsk solenergiforening. 

bottom of page